Gå gratis på bio eller få chans att vinna miljoner med Showmybuy

Filed under Important news, Updates | No Comments

Nu utökar vi vår tjänst med nya samarbeten, där konsumenterna kan få en belöning från tredje part, t ex en fri biobiljett eller trisslott, när de visar sina köp. Många av våra kunder har efterfrågat andra belöningar än de man kan ge i den egna butiken, och det har vi tagit fasta på. Beroende på hur stor belöningen är, kan man ställa olika höga krav på hur många besök i webshopen som konsumenten ska generera. Från start erbjuder vi presentkort på biobiljetter hos SF och Trisslotter, och vi har samarbeten på gång med flera andra starka varumärken.

Showmybuy har även blivit ännu enklare att implementera då vi erbjuder färdigpaketerade belöningar till butikens kunder. Använder butiken sig av Showmybuys belöningar så behöver butiken bara göra ett litet tillägg på tack-för-köpet-sidan. Butikerna kan snabbt och enkelt skapa nya kampanjer och justera belöning och krav allt eftersom de ser behoven hos kunderna, utan att behöva gå till IT-avdelningen och vänta på att det skall implementeras. Vill butiken sedan vidareutveckla sin belöning till sina kunder, och till exempelvis erbjuda fri frakt, rabatterat pris eller medlemspoäng, kan butiken integrera Showmybuy direkt mot sina egna system.

Du som använder Showmybuy kan se de nya belöningarna under deals i menyn när du är inloggad. Välj knappen Use Reward för att använda dem.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.