Nu kan du donera till välgörenhet med Showmybuy

Filed under Important news | No Comments

Nu lanserar vi äntligen vår nya funktion, där du som e-handelskund kan välja att din webshop donerar till välgörenhet istället för att du själv får en fördel när du visar upp ditt köp i sociala medier.

Med möjligheten att donera pengar till välgörenhet uppfyller vi verkligen vårt löfte ”Everybody wins”. Du som konsument kan tipsa vänner om vad du har köpt, och samtidigt göra en god gärning utan att det ”kostar” något. Du som e-handlare får bra reklam och goodwill, samtidigt som din marknadsföringsbudget också går till ett gott ändamål. Och viktigast av allt: tillsammans ser ni till att behövande människor, djur och organisationer runt om i världen får den hjälp de behöver.

HUR FUNKAR DET?

När du handlat hos en ansluten webshop får du ett erbjudande från webshopen att visa ditt köp i sociala medier. För varje vän som klickar på ditt köp donerar webshopen en summa pengar, som tack för uppmärksamheten. Donationen går oavkortat till den välgörenhet som erbjudandet gäller. Vi har redan tecknat avtal med Världsnaturfonden WWF och The Rainforest Foundation, och för diskussioner med ytterligare ett tiotal välgörenhetsorganisationer i Norden och Storbritannien.

Läs hela pressreleasen här.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.